Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition

Limited edition 1000 pieces

T120.614.11.041.00

Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition

2.150,00 €
Prodotto non disponibile al momento. Registrati qui per sapere quando tornerà disponibile.

 • Fascia porta smartphone in omaggio per ordini > 350€
 • Spedizione Express Gratuita
 • Reso Rapido e Gratuito
<
Trova un rivenditore
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 1
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 2
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 3
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 4
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 5
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 6
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 7
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 8
Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition - Mostra 9

Descrizione

 • In 2019 maakt het meest resistente en beveiligde horloge van Tissot de switch naar een wereld waar geen concessies worden gedaan. Van deze special edition zijn slechts 1000 exemplaren uitgebracht. De Tissot Seastar 1000 Professional voldoet ruimschoots aan de ISO 6425-norm voor professionele duikhorloges. Deze volledig in staal uitgevoerde automatische chronograaf vinkt alle voorwaarden voor de norm af: hij weerstaat een magnetisch veld van 4.800 A/m en de zijkant, waaronder de kroon en de drukknop, is schokbestendig. Het horloge is uitgerust met een kleine, lichtgevende secondenwijzer en een roterende bezel, die vergrendeld kan worden. De Tissot Seastar 1000 Professional is gegarandeerd waterdicht tot 300 meter (oftewel 1000 voet, zoals de naam aangeeft). Horloges die voldoen aan de ISO 6425-norm dienen echter dieptebestendig te zijn tot 375 meter onder water, waarvan akte.
 • Gepatenteerde beveiliging
 • Bovendien beschikt de Tissot Seastar 1000 Professional over een helium (ontluchtings)ventiel op 10 uur. Dankzij dit ventiel met automatische opening kan de vermenging van overmatige lucht en helium, die bij diepzeeduiken bij grote (water)druk in de kast uitgezet is, vrijkomen. Dit ventiel is weggewerkt in de tweede kroon, die dient ter beveiliging van de bezel. Als het horloge eenmaal vastgeschroefd is, blijft de draaiende bezel op 60 minuten vergrendeld staan. Hiermee blijft de resterende duiktijd gegarandeerd en kan deze niet per ongeluk onder water gewijzigd worden. Deze combinatie van functies is uniek en met een Tissot-octrooi beschermd.
 • Ergonomie van voren tot achteren
 • Naast deze uitgebreide reeks voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van duikers te waarborgen, heeft Tissot de ergonomie van de Tissot Seastar 1000 Professional aan dezelfde regels onderworpen. De kast met een diameter van 49 mm werd ontworpen voor gebruik onder uitdagende en veeleisende omstandigheden. Deze afmetingen zijn vooral gericht op de weerstand, de (water)druk, op schokken – kortom, de risico’s waaraan professionele duikers blootgesteld worden. De achterkant, de drukknoppen en de kroon zijn vastgeschroefd. De kroon beschikt daarnaast over een extra kroonbescherming. De wijzerplaat heeft een kleurverloop, van blauw in het midden naar zwart aan de buitenrand. Op deze donkere ondergrond, die doet denken aan de diepe oceaan, geven grote en contrasterende opengewerkte skeletonwijzers de tijd aan. De wijzers zijn royaal bekleed met Super-LumiNova®, de meest lichtgevende variëteit van dit lichtgevende materiaal. Ook de tijdsaanduiding op de wijzerplaat en het lichtgevende punt in de driehoek op de bezel zijn met Super-LumiNova® bekleed. De bezel-insert is uitgevoerd in zwart keramiek met metallic kleurverloop. Dankzij al deze elementen is de afleesbaarheid optimaal, zelfs ‘s nachts of bij het duiken in troebel water.
 • Een nobel hart
 • In de nieuwe Tissot Seastar 1000 Professional bevindt zich een Valjoux A05.H21-uurwerk met een automatisch opwindmechanisme. Deze chronograaf heeft een kleine secondewijzer op 9 uur en totaaltellers voor 30 minuten en 12 uur, op respectievelijk 12 en 6 uur. Dit kaliber geeft daarnaast ook de dag en datum aan en is uitgerust met een comfortabele gangreserve van 60 uur – een unicum voor een duikhorloge.
 • Beveiligde bandaanzet
 • De Tissot Seastar 1000 Professional is uitgevoerd met een stalen horlogeband met drie schakels, in het midden gepolijst en gesatineerd aan de zijkanten. Het horloge heeft een vouwsluiting, uitermate geschikt voor duikhorloges. Deze sluiting is eenvoudig en snel af te stellen op een arm in een duikpak, dankzij de drukknoppen, de vergrendeling en een snel toe te voegen extra schakel. Het horloge wordt geleverd met een tweede horlogeband. Deze is uitgevoerd in zwart rubber, van binnen geribbeld en met een stalen gespsluiting voor een sportievere, meer casual look. U kunt de bandjes makkelijk en zonder gereedschap verwisselen. Tissot heeft de bandaanzet namelijk voorzien van een moeiteloos ontgrendelingssysteem van de bevestigingspennen. De set wordt geleverd in een speciale verpakking van hetzelfde neopreen dat wordt gebruikt voor duikpakken. Aan de binnenzijde bevindt zich een overdruk van een gestileerd zeepaardje, het historische logo van de Tissot Seastar-horloges. Ook zien we het zeepaardje, symbool van het leven in de zee dat diep onder water leeft, terug op de achterkant van transparant saffierglas van de Tissot Seastar 1000 Professional.
 • Specifiche tecniche

  • SKU

   T1206141104100

  • Peso (g)

   278

  • Collezione

   T-Sport

  • Sesso

   Uomo

  • Impermeabilità

   Impermeabile fino a 30 bar (300 metri/1000 piedi)

  • Garanzia

   2 anni garanzia

  Il manuale utente Tissot fornisce le informazioni relative all'uso, alla regolazione e alla manutenzione dei vari modelli di orologi Tissot.

  Valjoux

  Valjoux

  Il calibro ETA Valjoux è un solido movimento cronografo a carica automatica top di gamma, che possiede splendide finiture di orologeria, come le decorazioni Côtes de Genève o perlage. Progettato negli anni ‘70, questo calibro offre un livello di affidabilità e prestazioni che gli ha consentito di attraversare le epoche e diventare uno dei movimenti fondamentali nell’universo orologiero.
  Vetro zaffiro

  Vetro zaffiro

  Le proprietà che un vetro zaffiro conferisce a un orologio sono l’estrema resistenza agli urti e una buona leggibilità del quadrante e delle lancette grazie alla sua trasparenza. Poiché si tratta del materiale più duro dopo il diamante, il vetro zaffiro viene impiegato nel settore dell’alta orologeria soprattutto per le sue proprietà antigraffio. Il vetro zaffiro può assumere varie forme, conferendo pertanto all’orologio un design ogni volta diverso, ad esempio piatto, bombato, concavo o molato.
  Impermeabilità

  Impermeabilità

  Tutte le casse degli orologi Tissot vengono sottoposte a numerosi controlli, tra cui quello dell’impermeabilità. Tissot testa la capacità dell’orologio di resistere agli urti, alla pressione ma anche alla penetrazione di liquidi, gas e polvere, riproducendo le condizioni reali in cui l’orologio potrebbe trovarsi.