×

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

×

Volg ons

• #mytissot
      ×
      • STOP NAMAAK - ONLINE VERKOPER

Controleren of de online winkel wordt erkend door Tissot SA::

TISSOT Garantie & gebruikershandleiding

garantie

Tissot-horloges die gekocht worden bij een erkende verkoper, zijn gedekt door een 24 maand durende verkoopswaarborg overeenkomstig de onderstaande voorwaarden, die in PDF-formaat kunnen worden gedownload. Er wordt een naar behoren door het verkooppunt ingevulde waarborgkaart overhandigd waarop de activatiedatum van de waarborg vermeld staat.
      download (.PDF)

Gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding van Tissot geeft informatie over het gebruik, de instellingen en het onderhoud van de verschillende Tissot horloges. Download uw gebruikershandleiding:

De referentie van uw horloge is meestal gegraveerd op de achterkant van de kast van het horloge en begint met een T. Voorbeeld: T100427. U kan ook de naam van de collectie of een sleutelwoord invoeren. Voorbeeld: T-Touch.

download (.PDF)
      Deze website gebruikt cookies en bepaalde verbindingsgegevens om uw bezoek te verbeteren en u gepersonaliseerde diensten te kunnen aanbieden. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik ervan. Voor meer informatie over ons gebruik van cookies en verbindingsgegevens en hoe u hier mee om kunt gaan, klik hier.
      Tissot LogoSwatchGroup Logo